nagra  parkirni sustavi d.o.o.

 Domov Woehr IdealPark Velopa O podjetju Novice Kontakt

Jeste li u potrazi za najprikladnije rješenje parkiralište  bicikla?

 

VelopA  je tvrtka specijalizirana u rješavanju problema parkiranja bicikla.

 

 

Širok raspon rješenja parkiranja za bicikl zadovoljava svim odabranim lokacijama. Kratkoročni parking, koji se obično obavlja na manjim površinama rješava se različitim stalcima, okvirima stupovi za koncentrirano parkiranje. Kad parkiranje bicikala za duže vrijeme su rješenja ovisna od niza faktora koje treba uzeti u obzir (lokacija, broj bicikla, vrijeme parkiranja, zaštita od krađe, udobnost, ...), kako bi se utvrdio najprikladniji sustav.

 

Easylift+

 

 

Velovator

 

 

Velo-frame

 

 

Easylift + je sustav bicikl parkinga u dvije etaže. Bicikli su parkirani jedan iznad drugoga, što udvostručuje kapacitet pohrane. Sustav koristi ugrađene plinskih opruge koje pomažu u podizanje i spuštanje bicikala na gornjoj palubi. Jedinstveni sistem pregrada pruža sigurno, nadzirano i „hands-free“ prihvaćanje bicikla.

 

 

Dizalo za bicikle Velovator omogućuje udvostručenje parkiralište za bicikle. Ovaj inovativni sustav je jednostavan za korištenje, omogućava veoma dobar nadzor. Pogodan je gotovo za sve vrste bicikla. „User-friendly“ i bez složenog održavanje.

 

 

 

 

Sa raznim sastojcima i okvirima može se lako prilagoditi pojedinim mjestima za sigurno spremište za bicikle. Sustavi su dizajnirani tako da su bicikli potpuno zaštićeni od krađe i oštećenja. Optimalna ravnoteža između cijene, performanse i praktičnost, razvrsta sustave na sam vrh upotrebljivosti. Sustavi jednostavni su za montažo i prijazni do korisnika.

 

 

 

 

 

Automatski sustav parkiranja za bicikle Bikespender.

 

 

 

Obratite nam se, mi ćemo vam dostaviti dodatne informacije i ponuditi prijedloge najboljih rješenja!

 

Nagra d.o.o.  Svi prezentirani materijali zaštićeni su autorskim pravima. Tehničku dokumentaciju i ilustrirane materijale možete kopirati za vlastite potrebe, bez promjene i intervencije u sadržaj.

Obratite nam se:  nagra.hr@gmail.com