nagra  parkirni sustavi d.o.o.

 Domov Woehr IdealPark Velopa O podjetju Novice Kontakt

Udruženje proizvođača dizala Stevan iz Verone, sa svojih više od 50 godina tradicije razvio seriju dizala, od tradicionalnih do suvremenih elektro hidrauličkim pogonima, koji se odlikuju visokom kvalitetom sigurnošću i učinkovitim prijevozom tereta i ljudi na svim razinama.

Foto galerija

Električna dizala

Električna dizala  najprikladnija su za ugradnju u zgradama s više katova i vrlo visokim stopom prometa. Puno su mirniji u radu i ipak je lakše postižu veće brzine.

 

Hidraulička dizala

Hidraulička dizala pogodna su za ugradnju u mane, niže zgrade (kuće) gdje nema puno prometa. Dizala mogu biti s ili bez strojarnice i s brzinom između 0,30 i 0,60 m/s.

 

Panoramska dizala

Panoramski dizala u cijelosti ili djelomično opremljena su sa staklenim zidovima, putnicima osigurava mali osjećaj tjeskobe i iznad svega lijep pogled izvan kabine na okolicu.

Električna podizna platforma

Električne podizane platforme prilagođene su vrlo uskim stepenicama ili područjima s ograničenim prostorom. Sustavi se prilagođavaju na dostupnost prostora.

 

 

Mini dizala

Mini dizala su teretna dizala namijenjen korištenju u restoranima, hotelima, barovima, trgovinama, bolnicama, ljekarnama i stanovima u višekatnicama sa kapacitetom do 300 kg i do 30 metara u visinu. Su svestrana i veoma fleksibilna s različitim dodacima.

Platforme bez kabine

Panoramske platforme mogu se uklopiti u ostakljenim ili djelomično ostakljenim voznim oknom. Korisnicima koji pružaju priliku za promatranje okolice s neobičnog kuta. Strukture izrađeni od nehrđajućeg čelika, pogodne su za ugradnju u zatvorenom ili na otvorenom prostoru.

Stepenišno dizalo

Stepenišno dizalo s platformom za prijevoz invalidskih kolica, s ravnom i savijenom vodilicom i sa maksimalnim kapacitetom od 230 kg treba u širinu 130 cm prostora.

 

Stepenišno sjedalo

Stepenišno sjedalo idealan je način da se prevladaju ravne ili savijene stepenice za osobe smanjene pokretljivosti do 130 kg. Koristeći vrlo jednostavnu kontrolu s polugom na naslonu za ruku.

Stepenišna platforma

Stepenišna platforma dizajnirana je za spiralne stepenice s puno zavoja i svladavanjem udaljenosti do 70 m i da ne ometa pješake. Pogodna za unutarnje i vanjske stepenice.

Kontaktirajte nas, za vas naći ćemo najbolja rješenja!

 

Nagra d.o.o.  Svi prezentirani materijali zaštićeni su autorskim pravima. Tehničku dokumentaciju i ilustrirane materijale možete kopirati za vlastite potrebe, bez promjene i intervencije u sadržaj.

Obratite nam se nagra.hr@gmail.com