KAKO  PARKIRATI  SVOJ  AUTO  U  29.  KATU  SVOJE  GARAŽE

Prezentiramo vama projekt za kojeg možemo  reći "Parking u oblaku"!
 

Hamilton  Scots  Singapur

 

Novu dimenziju parkiranja u 56 apartmana nebodera Hamilton Scots u Singapuru omogućio je parkirni sustav Wöhr Multiparker 720. Svaki apartman ima po dva parkirna mjesta, koje se nalaze ispred stana na svakom katu, i to i u visini sve do 100 metara. Tako je stvoren novi način parkiranja sa nazivom "Skygarage", koji je dizajniran za zahtjevne ljubitelje automobila, gdje vlasnici žele vidjeti svoj automobil direktno iz stana i što može također biti jedan od glavnih razloga, zašto so odlučili kupiti taj stan.                                                             Više o projektu!

 

  

 

     

Wöhr Multiparker 720 je automatski parkirni sustav koji omogućuje vlasnicima svoje omiljeno vozilo (Ferrari, Lamborginija ili slično) jednostavno i sigurno parkirati od 1. do 29. kata tako, da vozilo vozač parkira u prizemlju u ulaznu kabinu. Nakon identifikacije vlasnika apartmana, sustav vozilo automatski transportira u garažu na određenom katu i mjestu.                                                                       Više u video snimku!

 

  

  

   

Kada vozač napusti ulazno kabinu, automobil se automatski transportira u lift, se okrene za 90 stupnjeva i diže na odgovarajući kat i parkirati ispred apartmana.                                                                                                                                                                                                                    Više u video snimku!

 

  

 

                        

 

Sustavi koji omogućuju ove i slične rješenja iz grupe Multiparker prikazani su također i u drugim projektima!  Saznajte više!

 

 

  Najbrži način do više informacija!   JE OVDJE!