nagra  parkirni sustavi d.o.o.

 Domov WoehrIdealParkVelopaO podjetjuNoviceKontakt

 

 

 

Nagra parkirni sustavi d.o.o.

 

HR-10000 Zagreb, Sarajevska 27,  telefon:  01 775 70 58,  e-pošta:  nagra.hr@gmail.com
 

Savjetovanje i projektiranje početni su temelj našeg načina rada

 

Specijalizirani smo ponudnik rješenja za optimalni iskoristak potrebnog prostora za parkiranje vozila. Naša stručnost i prednost je u pronalaženju prostornih i ekonomskih racionalizacija u izgradnji stambenih i poslovnih zgrada. Prema investitorima i projektantima nastupamo kao kompetentan i vrlo profesionalan partner, koji vama može pomoći u osiguranju dovoljnog broja parkirnih mjesta, te sa potencijalnom prostornom i gospodarskom racionalizacijom doprineti bolje financijske rezultate vašem projektu. Naše skoro 20 godišnje iskustvo osigurava, da pronađemo rješenja, koja će zadovoljiti potrebe svakog klijenta. Prilikom osmišljavanju i stvaranju pojedinog projekta - proizvoda poboljšavamo kvalitetu života, s naglaskom na pouzdanosti, sigurnosti, udobnosti, estetici i pozornosti na detaljima.

 

 

 

 

Tvrtka » WÖHR AUTOPARKSYSTEME GmbH« iz Friolzheima, SR Njemačka,

u svijetu je vodeća u proizvodnji parkirnih sustava odn. rješenja na području optimalnog iskorištenja parkirnih površina. Više od 50 godina tradicije i više

od 500.000 instaliranih sustava je znak pouzdanost i sigurnosti sustava Wöhr. Stalnim traženjem novih, inovativnih rješenja, prisutni smo po cijelom svetu, svugdje, gdje su svakodnevne poteškoće sa pronalaženjem zadovoljavajućeg broja parkirališnih mjesta. Naša je obaveza pronaći optimalno rješenje sa kreativnim tehničkim znanjem, kome je bila kvaliteta uvijek prioritet.

 

U vezi toga možemo se pohvaliti nizom referentnih projekata sa velikim brojem priznatih arhitekata, koji su se u svom radu oslanjali na naš tehnički odjel. Tako su bila uz našu pomoć stvorena vrlo kvalitetna rješenja, sa kojima su bili zadovoljni investitori i korisnici. Nekoliko tih projekta možete pogledati na: http://www.woehr.de/en/projekte/index.php

 

Zbog toga vama predlažemo, da nama po mailu pošaljete informacije o zemljištu, planiranoj zgradi (tlocrti i presjeci u pdf ili dwg) ili fotografije, kako bi imali bolji uvid u problem, kojeg se želi riješiti. Kako imamo u našem programu mnogo različitih sustava, pa i auto dizala, sigurno možemo za vas naći još koje bolje ili povoljnije rješenje.

 

 

Mnogo podataka o sistemima možete naći na svim našim web stranicama:

http://www.nagra-parkirnisustavi.hr

http://www.nagra-hr.com

ili na web stranicama matične firme - http://www.woehr.de

 

 obratite nam se -  nagra.hr@gmail.com

 Sa naše strane imate sva jamstva, da ćemo pažljivo uzeti u obzir sve vaše potrebe i želje.

 

 

Svi prezentirani materijali zaštićeni su autorskim pravima. Tehničku dokumentaciju i ilustrirane materijale možete kopirati za vlastite potrebe, bez promjene i intervencije sadržaja.